Το Camp Nou άνοιξε τις πόρτες του, εσύ θα μείνεις εκτός;

Facebooktwittergoogle_plusmail

12696314_10153431284670886_859590331_o

Μπορεί να πέρασε καιρός όπου… όλοι οι καλοί χωρούσαν στο Camp Nou, οι θέσεις όμως του γηπέδου είναι ξανά διαθέσιμες σε όλους!
Τι καλύτερο λοιπόν από το να συνδυάσει κανείς το ταξίδι του στη Βαρκελώνη, με την παρακολούθηση ενός παιχνιδιού στο σπίτι της ομάδας μας;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο σύνδεσμό μας (η ετήσια συνδρομή ανέρχεται μόλις στα 20 ευρώ για ανέργους, φοιτητές και ανήλικους και στα 30 ευρώ για όλους τους υπόλοιπους) και στη συνέχεια να αιτηθείτε τα εισιτήριά σας στην ανάλογη φόρμα!
Στη συνέχεια -μόλις δηλαδή ανοίξει η πλατφόρμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι-  θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας με σκοπό να γίνει η πληρωμή και η κράτηση των εισιτηρίων.

Εκτός του ότι η συνδρομή σας είναι πολύτιμη, αφού κρατάει ζωντανά τα γραφεία της Penya μας, οι Penyistas απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ!

Να υπενθυμίσουμε ότι κάθε μέλος δικαιούται ένα μόνο εισιτήριο και για να πραγματοποιήσει την αίτηση του θα πρέπει να έχει εγγραφεί για τη σεζόν 2021/2022 ή να έχει ανανεώσει την συνδρομή του, σε περίπτωση που είναι παλαιότερο μέλος, το αργότερο μέχρι την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων για το παιχνίδι του ενδιαφέροντός του.
Τονίζουμε επίσης ότι ο σύνδεσμός μας ουδέποτε είχε θέμα με τη διαθεσιμότητα των εντός έδρας εισιτηρίων. Εξαιρούνται φυσικά οι αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος, όπου παρατηρείται αυξημένη ζήτηση, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να καλύψουμε τις ανάγκες των μελών μας.