Προνόμια Μελών

Facebooktwittergoogle_plusmail

Ακολουθούν λεπτομέρειες για τα προνόμια των μελών του Συνδέσμου μας.

Carnet de Penyista

carnet_penyista-v1382695345Επί σειρά ετών, τα μέλη των αναγνωρισμένων συνδέσμων του FC Barcelona είχαν ζητήσει από το Σύλλογο μια κάρτα, ώστε να δημιουργηθεί μια «απευθείας σχέση» ανάμεσα στο μέλος της κάθε Penya και το FC Barcelona.

Προκειμένου να συμβεί αυτό, ο Σύλλογος ξεκίνησε το 2012, μέσω του census, μια «απογραφή» των μελών ανά Penya. Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2013, εστάλησαν οι πρώτες κάρτες από το FC Barcelona, με ισχύ έως το τέλος του 2014. Ηδη, πολλοί από εμάς έχουμε αυτές τις κάρτες στα χέρια μας.

Πριν από λίγες μέρες, ανακοινώθηκαν από το FC Barcelona ορισμένα προνόμια που συνοδεύουν την κάρτα, αφού ο στόχος δεν είναι να πρόκειται απλώς για μια κάρτα αναγνώρισης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη «δέσμη προνομίων», αφού υπάρχει η βούληση να προκύψουν και άλλα, στο μέλλον.

Ας δούμε αυτά τα προνόμια για τον κάτοχο της Carnet de Penyista:

 • Είναι αναγνωρισμένος από το FC Barcelona ως μέλος Επίσημου Συνδέσμου αλλά και ως μέλος του FC Barcelona Supporters Club.
 • Έχει πλέον προσωπική πρόσβαση Supporters Clubs Department
 • Δικαιούται έκπτωση 25% στο εισιτήριο για το Μουσείο του FC Barcelona
 • Δύναται να παραλαμβάνει ο ίδιος τα εισιτήρια από τα γκισέ χωρίς την επίδειξη της κάρτας με τον κωδικό credential

Εδώ, ας σταθούμε λίγο για να το εξηγήσουμε, καθώς έχει σημασία για όλους εμάς που θέλουμε να παρακολουθούμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα. Όσοι έχουμε ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για αγώνα, με τα εισιτήρια του ματς «κλεισμένα» από την Penya, χρειάστηκε πολλές φορές να πάμε στο γκισέ του Καμπ Νόου, για να τα παραλάβουμε. Ανάμεσα στα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ήταν και η κάρτα με τον κωδικό credential, που αποδείκνυε ότι ήμασταν μέλη ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ από το FC Barcelona. Πλέον, η κάρτα Penyista (φέρει επάνω της τον κωδικό credential, όπως και άλλα στοιχεία αναγνωρίσεως της Penya) απλοποιεί τη διαδικασία και αρκεί απλώς μια εξουσιοδότηση από την Penya για την παραλαβή του εισιτηρίου.

 • Έχει δικαίωμα πρόσβασης στο Supporters Club World Congress, στην περιοχή όπου διεξάγεται το Supporters Club Meeting και τα διάφορα Barça events
 • Έχει δικαίωμα συμμετοχής στο FC Barcelona Supporters Club football tournament (7Χ7)
 • Έχει δικαίωμα συμμετοχής στις FC Barcelona social days καθώς και σε άλλα events που θα διοργανώνει το FC Barcelona
 • Αναφορικά με αθλητικές συναντήσεις, η επίδειξη της “Penyista” στο γκισέ επιτρέπει:
 • ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση αγώνων στο Mini Estadi των Barca Β, Junior A και της γυναικείας ομάδας
 • ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση στο Palau Blaugrana αγώνων ποδοσφαίρου σάλας, χάντμπολ, χόκεϊ με πατίνια. Εξαιρούνται τα ματς κατηγορίας Α, για τα οποία, όμως, παρέχεται έκπτωση 50%. 
 •  ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση των τμημάτων υποδομής (ποδόσφαιρο) στο αθλητικό κέντρο Ciutat Esportiva Joan Gamper, τα Σαββατοκύριακα.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ