Γίνε Μέλος

Facebooktwittergoogle_plusmail

Aν αποφασίσατε να γίνετε μέλος της Penya barcelonista d’ Atenes διαβάστε το παρακάτω κείμενο και συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας στο τέλος

Την πληρωμή της συνδρομής σας και την παραλαβή της κάρτας εγγραφής μπορείτε να την κάνετε από τα γραφεία μας στο ωράριο λειτουργίας τους (κατά τις ώρες διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων της Barca ή κάθε Δευτέρα 19.00-21.00 και Τετάρτη 18.00-21.00). Εναλλακτικά, μπορείτε να καταθέτετε το ποσό της συνδρομής σας στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς και να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 2117704150 ή με email στο members@barcelonistas.gr οποιαδήποτε ώρα και μέρα θέλετε. Φροντίστε μόνο να έχετε γράψει καθαρά το ονοματεπώνυμό σας και να έχετε συμπληρώσει σωστά όλα τα στοιχεία της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής.

Επίσης, μαζί με το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να μας αποστείλετε και αντίγραφο της ταυτότητάς σας (μπρος-πίσω). Θα παραλάβετε την κάρτα μέλους του συνδέσμου με το Ταχυδρομείο, στη διεύθυνση που συμπληρώσατε στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, μέσα σε ένα μήνα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ, η ετήσια συνδρομή για όλα τα μέλη είναι 30€ ενώ για φοιτητές, άνεργους που έχουν στην κατοχή τους πρόσφατα ανανεωμένη κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ και παιδιά κάτω των 18 ετών, 20€. Η συνδρομή ισχύει έως το τέλος της περιόδου για την οποία κατατέθηκε. Για παιδιά κάτω των 18 ετών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση και αποστολή φόρμας συγκατάθεσης κηδεμόνα.

Απαραίτητα έγγραφα:
1. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας 2 όψεων
2. Αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης (σε περίπτωση που πληρώσετε τη συνδρομή σας με τραπεζική κατάθεση)
3. Φόρμα συγκατάθεσης γονέα (σε περίπτωση ανήλικου μέλους)
4. Αντίγραφο μαθητικού – φοιτητικού πάσου (σε περίπτωση μαθητικής ή φοιτητικής συνδρομής)
5. Αντίγραφο κάρτας ΟΑΕΔ σε ισχύ (σε περίπτωση συνδρομής ανέργου)

Λογαριασμός Τράπεζας Πειραιώς: 5073-082504-775 με δικαιούχο: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΘΗΝΑΣ
IBAN: GR85 0172 0730 0050 7308 2504 775
(Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε κατάθεση στον λογαριασμό του Συνδέσμου από άλλη τράπεζα εκτός Πειραιώς, η κατάθεσή σας θα πρέπει να περιλαμβάνει 4 επιπλέον ευρώ που αφορούν την προμήθεια της τράπεζας)

Όνομα

Επώνυμο

Αρ. Ταυτότητας

Ημ. Γεννήσεως

EMail Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Πόλη

Τ.Κ.

Τηλ. Κινητό

Τύπος Συνδρομής