Αιτήσεις εισιτηρίων για τα εκτός έδρας παιχνίδια στο Champions League

Facebooktwittergoogle_plusmail

97162147H κλήρωση των ομίλων του Champions League έγινε την περασμένη εβδομάδα και μας στέλνει σε 3, όχι και άσχημα, ταξίδια σε Λονδίνο, Μιλάνο και Αϊντχόφεν.

Για όσους ενδιαφέρονται για το παιχνίδι με την Tottenham Hotspur που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στο Wembley στο Λονδίνο, οι αιτήσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. 

Για όσους ενδιαφέρονται  για το παιχνίδι με την Internazionale Milano που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στο San Siro στο Μιλάνο, οι αιτήσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

Για όσους ενδιαφέρονται για το παιχνίδι με την PSV Eindhoven που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου στο Philips Stadion στο Αϊντχόφεν, οι αιτήσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.

Παρακαλούμε πολύ όσους ενδιαφέρονται για εισιτήρια να είναι τυπικοί στις προθεσμίες καθώς αυτές είναι καθορισμένες από το FC Barcelona και δε δέχονται καμία αλλαγή ή καθυστέρηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι κάθε μέλος δικαιούται ένα μόνο εισιτήριο και για να πραγματοποιήσει την αίτηση του θα πρέπει να έχει εγγραφεί για τη σεζόν 2018/2019 ή να έχει ανανεώσει την συνδρομή του, σε περίπτωση που είναι παλαιότερο μέλος, το αργότερο μέχρι την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων για το παιχνίδι του ενδιαφέροντός του. 

Αιτήσεις εισιτηρίων εδώ: http://www.fcbarcelona.gr/eisitiria/

Εγγραφές μελών εδώ: http://www.fcbarcelona.gr/gine-melos/