Εισιτήρια

Facebooktwittergoogle_plusmail

Σε αυτή τη φόρμα καταχωρείτε το ενδιαφέρον σας για εισιτήρια σε συγκεκριμένο αγώνα της Barça. Δικαίωμα αίτησης εισιτηρίων έχουν αποκλειστικά και μόνο τα ενεργά μέλη της Penya. Τα μέλη δηλαδή εκείνα που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους για την τρέχουσα περίοδο.

Οι αιτήσεις εισιτηρίων στην Penya αφορούν αποκλειστικά και μόνο την εξασφάλιση εισιτηρίου(-ων) για το συγκεκριμένο αγώνα. Κάθε μέλος διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει τη μετάβαση και τη διαμονή του στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα με προσωπικά μέσα και σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Στις περιπτώσεις των αγώνων για τους οποίους προγραμματίζονται οργανωμένες εκδρομές της Penya, κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στην οργανωμένη εκδρομή ή να αιτηθεί μόνο εισιτήριο αγώνα και να αναλάβει προσωπικά την οργάνωση του ταξιδιού του.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από την έως τώρα εμπειρία μας, η εξασφάλιση εισιτηρίων για αγώνες πρωταθλήματος (πλην του αγώνα με τη Real Madrid) θεωρείται εγγυημένη. Συνεπώς, όσο νωρίτερα αποφασίσετε να ταξιδέψετε για να παρακολουθήσετε κάποιον αγώνα πρωταθλήματος τόσο καλύτερες τιμές είναι πιθανό να εξασφαλίσετε για τη μετάβαση και τη διαμονή σας. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, τον παράγοντα χρόνο, κλείνοντας τις θέσεις σας όσο νωρίτερα μπορείτε.

Όνομα*

Επώνυμο*

Email Επικοινωνίας*

Τηλέφωνο επικοινωνίας*

Αρ Ταυτότητας / Διαβ.*

Αγώνας FCBarcelona vs Εισάγετε Αντίπαλο*

Επιλέξτε Έδρα διεξαγωγής του Αγώνα*
Camp NouΕκτός Έδρας
Ημ/νία Διεξαγωγής Αγώνα (EEEE-MM-HH)*

Αριθμός Εισιτηρίων*

Μέλος στο σύνδεσμο* (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ PENYA BARCELONISTA d'ATENES)