Εισιτήρια για το Final Four της Euroleague!

Facebooktwittergoogle_plusmail

                                                                          FR3dX4cXoAAZK2S

Η Μπάρσα προκρίθηκε στο Final Four του Βελιγραδίου και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό (19/05) τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας δε θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό της ομάδας μας και καλεί τα μέλη του να συμπληρώσουν την Φόρμα Αίτησης Εισιτηρίου μέχρι την Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 και ώρα 1 μ.μ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο σύνδεσμό μας (η ετήσια συνδρομή ανέρχεται μόλις στα 20 ευρώ για ανέργους, φοιτητές και ανήλικους και στα 30 ευρώ για όλους τους υπόλοιπους) και στη συνέχεια να αιτηθείτε τα εισιτήριά σας στην ανάλογη φόρμα!
Στη συνέχεια -μόλις δηλαδή ανοίξει η πλατφόρμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι-  θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας με σκοπό να γίνει η πληρωμή και η κράτηση των εισιτηρίων.

Εκτός του ότι η συνδρομή σας είναι πολύτιμη, αφού κρατάει ζωντανά τα γραφεία της Penya μας, οι Penyistas απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ!

Να υπενθυμίσουμε ότι το μέλος θα πρέπει να έχει εγγραφεί για τη σεζόν 2021/2022 ή να έχει ανανεώσει την συνδρομή του, σε περίπτωση που είναι παλαιότερο μέλος, το αργότερο μέχρι την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων για το παιχνίδι του ενδιαφέροντός του.
Τονίζουμε επίσης ότι ο σύνδεσμός μας ουδέποτε είχε θέμα με τη διαθεσιμότητα των εντός έδρας εισιτηρίων. Εξαιρούνται φυσικά οι αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος, όπου παρατηρείται αυξημένη ζήτηση, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να καλύψουμε τις ανάγκες των μελών μας.