Φιλικό η ποδοσφαιρική ομάδα της P.Β.Α, με τους πρόσφυγες, στο Χαϊδάρι!

Facebooktwittergoogle_plusmail

14406443685_683b95a8dc_bO Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d’ Atenes), o μόνος αναγνωρισμένος από το F.C. BARCELONA στην Ελλάδα (σ. αριθμός αναγνώρισης 1753), στο πλαίσιο της 11ετους, αδιάλειπτης, λειτουργίας του και της κοινωνικής του δράσης, η οποία απορρέει (κι) από τις υποχρεώσεις του προς τον Καταλανικό σύλλογο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για τη διεξαγωγή, την προσεχή Κυριακή (14/05), ώρα 17:45, φιλικού, αγώνα, της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, με την ομάδα της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων (“HOPE REFUGEE FOOTBALL CLUB”) στο Δημοτικό Γήπεδο Χαϊδαρίου “Τάκης Χαραλαμπίδης” (Ιερά Οδός 240)!

Με “όχημα” την “στρογγυλή θεά” προσδοκούμε να προσεγγίσουμε τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, αλλά και να τους βοηθήσουμε, όχι μόνο να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους, αλλά κι έμπρακτα.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης ο σύνδεσμός μας, τηρώντας –όπως κάθε χρόνο – το Καταλανικό έθιμο, της ανταλλαγής δώρων, με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου της Βαρκελώνης Αγίου Γεωργίου (Sant Jordi), θα δωρίσει ποδοσφαιρικό υλικό, κατευθείαν από την Βαρκελώνη, στην αντίπαλη ομάδα, ενώ προτίθεται να προσφέρει στην Δομή Σκαραμαγκά βιβλία που έχει συγκεντρώσει, καθώς και γραφική ύλη για τα παιδιά των προσφύγων. Τα μεγάλα θύματα της προσφυγικής κρίσης του καιρού μας.

Παρακαλούνται τα μέλη του συνδέσμου μας, αλλά κι οι απανταχού φίλοι μας, να συνδράμουν στην συγκέντρωση όχι μόνο βιβλίων και γραφικής ύλης, αλλά και ποδοσφαιρικού υλικού

Οι ανάγκες που υπάρχουν αφορούν:
1. Αθλητικά παπούτσια για παιδιά (Όχι απαραίτητα ποδοσφαρικά, καθώς δεν παίζουν σε επίσημο πρωτάθλημα).
2. Ποδοσφαιρικά παπούτσια για ενήλικες.
3. 4 τέρματα για τα παιδικά προγράμματα του Σκαραμαγκά.
4. Μπάλες (4αρες) για τα μικρά παιδιά.
5. Παγούρια νερού.
6. Σφυρίχτρες.
7. Τρόμπες για μπάλες
8. Γάντια τερματοφύλακα.
9. Επικαλαμίδες.
(Όλα τα παραπάνω μπορούν να είναι, φυσικά, μεταχειρισμένα, σε καλή κατάσταση).