Αιτήσεις εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γαλατασαράι

Facebooktwittergoogle_plusmail

GatalaBarca

Η Μπάρσα προκρίθηκε στους “16” του Europa League και θα αντιμετωπίσει τη Γαλατασαράι. Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας δε θα μπορούσε να λείψει από τις μάχες αυτές και έτσι καλεί τα μέλη του που θέλουν να δουν από κοντά τον επαναληπτικό, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, να συμπληρώσουν την Φόρμα Αίτησης Εισιτηρίου μέχρι την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο σύνδεσμό μας (η ετήσια συνδρομή ανέρχεται μόλις στα 20 ευρώ για ανέργους, φοιτητές και ανήλικους και στα 30 ευρώ για όλους τους υπόλοιπους) και στη συνέχεια να αιτηθείτε τα εισιτήριά σας στην ανάλογη φόρμα!
Στη συνέχεια -μόλις δηλαδή ανοίξει η πλατφόρμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι-  θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας με σκοπό να γίνει η πληρωμή και η κράτηση των εισιτηρίων.

Εκτός του ότι η συνδρομή σας είναι πολύτιμη, αφού κρατάει ζωντανά τα γραφεία της Penya μας, οι Penyistas απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ!

Να υπενθυμίσουμε ότι κάθε μέλος δικαιούται ένα μόνο εισιτήριο και για να πραγματοποιήσει την αίτηση του θα πρέπει να έχει εγγραφεί για τη σεζόν 2021/2022 ή να έχει ανανεώσει την συνδρομή του, σε περίπτωση που είναι παλαιότερο μέλος, το αργότερο μέχρι την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων για το παιχνίδι του ενδιαφέροντός του.
Τονίζουμε επίσης ότι ο σύνδεσμός μας ουδέποτε είχε θέμα με τη διαθεσιμότητα των εντός έδρας εισιτηρίων. Εξαιρούνται φυσικά οι αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος, όπου παρατηρείται αυξημένη ζήτηση, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να καλύψουμε τις ανάγκες των μελών μας.